Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Beast

The Beast

27/11/2020 | Flixfilm

The Beast på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short, Music
Instruktion: Jeremiah Kaufman
Skuespillere: Jeremiah Kaufman
Spilletid: N/A
Land: Israel
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: For at redde sin datter må en ustabil veteran fra specialstyrkerne slippe sit indre udyr løs, mens han forfølger hendes kidnappere – og snart er han selv under mistanke.

The Beast havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Beast på YouTube.Se The Beast på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Beast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Beast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Beast, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Beast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar