Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Beautiful Game

The Beautiful Game

01/06/2014 | Flixfilm

Se The Beautiful Game på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Victor Buhler
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Denne dokumentar skildrer fodbolds indtog i det moderne Afrika og fortæller, hvordan sporten er med til at skabe sociale og økonomiske ændringer på kontinentet.


Se The Beautiful Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Beautiful Game havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Beautiful Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Beautiful Game herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Beautiful Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Beautiful Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar