Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Beginning and End of the Universe

The Beginning and End of the Universe

01/08/2017 | Flixfilm

Se The Beginning and End of the Universe på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jim Al-Khalili
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Fysikeren Jim Al-Khalili udforsker den viden, man har om oprindelsen af vores univers og ser nærmere på nye teorier om, hvor overraskende det hele kan slutte.


Se The Beginning and End of the Universe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Beginning and End of the Universe (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Beginning and End of the Universe (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Beginning and End of the Universe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Beginning and End of the Universe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Beginning and End of the Universe (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar