Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Beginning of Life

The Beginning of Life

04/11/2020 | Flixfilm

The Beginning of Life på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary, Family
Instruktion: Estela Renner
Skuespillere: Laura Schichvarger
Spilletid: 120 min
Land: Brazil
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Forskere, forkæmpere og forældre over hele verden udforsker, hvordan opmærksomhed på børns behov i de allerførste år kan forme fremtidens samfund.

The Beginning of Life havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Beginning of Life på YouTube.Se The Beginning of Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Beginning of Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Beginning of Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Beginning of Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Beginning of Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar