Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Beginning of Life

The Beginning of Life

04/11/2020 | Flixfilm

Se The Beginning of Life på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Family
Instruktør: Estela Renner
Skuespillere: Laura Schichvarger
Spilletid: 120 min
Land: Brazil
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Forskere, forkæmpere og forældre over hele verden udforsker, hvordan opmærksomhed på børns behov i de allerførste år kan forme fremtidens samfund.Se The Beginning of Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Beginning of Life havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Beginning of Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Beginning of Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Beginning of Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar