Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Beginning

The Beginning

27/06/2022 | Flixfilm

The Beginning på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Gleb Panfilov
Skuespillere: Inna Churikova, Valentina Telichkina, Tatyana Stepanova
Spilletid: 91 min
Land: Soviet Union
Sprog: Russian
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Denne dokumentar følger frygtløse adrenalinjunkier på deres færd gennem vandfyldte kløfter for at kaste sig på hovedet ud i bjergstrømme og -søer.

The Beginning havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Beginning på YouTube.Se The Beginning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Beginning ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Beginning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Beginning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Beginning er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar