Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Beguiled

The Beguiled

15/04/2019 | Flixfilm

Se The Beguiled på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Sofia Coppola
Skuespillere: Colin Farrell, Nicole Kidman, Kirsten Dunst, Elle Fanning
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Under den amerikanske borgerkrig søger en såret nordstatssoldat ly på en sydstatspigeskole og forstyrrer freden midt i stigende seksuel spænding og magtkampe.


Se The Beguiled på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Beguiled havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Beguiled ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Beguiled herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Beguiled er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Beguiled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar