Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Benchwarmers

The Benchwarmers

01/09/2020 | Flixfilm

Se The Benchwarmers på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Sport
Instruktion: Dennis Dugan
Skuespillere: David Spade, Jon Heder, Rob Schneider
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Tre voksne venner, der blev ydmyget på baseballbanen som børn, danner et tremandshold for at udfordre de bedste hold i Little League.

The Benchwarmers havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Benchwarmers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Benchwarmers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Benchwarmers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Benchwarmers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Benchwarmers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar