Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Benchwarmers

The Benchwarmers

01/09/2020 | Flixfilm

Se The Benchwarmers på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy, Sport
Instruktør: Dennis Dugan
Skuespillere: Rob Schneider, David Spade, Jon Heder, Jon Lovitz
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Tre voksne venner, der blev ydmyget på baseballbanen som børn, danner et tremandshold for at udfordre de bedste hold i Little League.


Se The Benchwarmers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Benchwarmers havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Benchwarmers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Benchwarmers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Benchwarmers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Benchwarmers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar