Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Best Exotic Marigold Hotel

The Best Exotic Marigold Hotel

17/10/2018 | Flixfilm

The Best Exotic Marigold Hotel på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: John Madden
Skuespillere: Judi Dench, Bill Nighy, Maggie Smith
Spilletid: 124 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 7.2

Handling: For at få det maksimale ud af deres pensionsopsparing flytter en gruppe britiske ældre til Indien for at leve det søde ældreliv på Marigold Hotel.

The Best Exotic Marigold Hotel havde premiere på Netflix Danmark den 17. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Best Exotic Marigold Hotel på YouTube.Se The Best Exotic Marigold Hotel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Best Exotic Marigold Hotel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Best Exotic Marigold Hotel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Best Exotic Marigold Hotel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Best Exotic Marigold Hotel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar