Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Best Man Holiday

The Best Man Holiday

15/02/2019 | Ingen kommentarer

Se The Best Man Holiday på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Malcolm D. Lee
Skuespillere: Monica Calhoun, Morris Chestnut, Melissa De Sousa, Taye Diggs
Spilletid: 123 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Denne efterfølger til komedien The Best Man foregår 13 år efter og starter med, at historiens oprindelige figurer mødes til en munter sammenkomst.


Se The Best Man Holiday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Best Man Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Best Man Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Best Man Holiday herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Best Man Holiday er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Best Man Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar