Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Best Man Holiday

The Best Man Holiday

15/02/2019 | Flixfilm

The Best Man Holiday på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Malcolm D. Lee
Skuespillere: Monica Calhoun, Morris Chestnut, Melissa De Sousa
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Denne efterfølger til komedien The Best Man foregår 13 år efter og starter med, at historiens oprindelige figurer mødes til en munter sammenkomst.

The Best Man Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Best Man Holiday på YouTube.Se The Best Man Holiday på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Best Man Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Best Man Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Best Man Holiday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Best Man Holiday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar