Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Best of Enemies

The Best of Enemies

16/08/2021 | Flixfilm

The Best of Enemies på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama, History
Instruktion: Robin Bissell
Skuespillere: Taraji P. Henson, Sam Rockwell, Babou Ceesay
Spilletid: 133 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I 1971spiller et topmøde om integration i skolerne i North Carolina en borgerrettighedsforkæmper ud mod en Ku Klux Klan-leder, hvilket udløser et uventet venskab.

The Best of Enemies havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Best of Enemies på YouTube.Se The Best of Enemies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Best of Enemies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Best of Enemies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Best of Enemies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Best of Enemies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar