Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Best of Me

The Best of Me

15/12/2018 | Flixfilm

Se The Best of Me på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Michael Hoffman
Skuespillere: Michelle Monaghan, James Marsden, Luke Bracey, Liana Liberato
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Gnisterne fyger mellem disse tidligere ungdomskærester, da de vender hjem til en begravelse, men smertefulde minder afholder dem måske fra at få en fremtid sammen.


Se The Best of Me på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Best of Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Best of Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Best of Me herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Best of Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Best of Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar