Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Best of Me

The Best of Me

15/12/2018 | Flixfilm

The Best of Me på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Michael Hoffman
Skuespillere: James Marsden, Michelle Monaghan, Luke Bracey
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Gnisterne fyger mellem disse tidligere ungdomskærester, da de vender hjem til en begravelse, men smertefulde minder afholder dem måske fra at få en fremtid sammen.

The Best of Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Best of Me på YouTube.Se The Best of Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Best of Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Best of Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Best of Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Best of Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar