Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Best of Netflix Is a Joke: The Festival

The Best of Netflix Is a Joke: The Festival

17/07/2022 | Flixfilm

The Best of Netflix Is a Joke: The Festival på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De bedste standupkomikere og nye stjerner giver deres syn på sex, forældreskab, politik og meget mere i disse højdepunkter fra comedyfestivalen Netflix er en joke.

The Best of Netflix Is a Joke: The Festival havde premiere på Netflix Danmark den 17. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Best of Netflix Is a Joke: The Festival på YouTube.Se The Best of Netflix Is a Joke: The Festival på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Best of Netflix Is a Joke: The Festival ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Best of Netflix Is a Joke: The Festival stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Best of Netflix Is a Joke: The Festival, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Best of Netflix Is a Joke: The Festival er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar