Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Betrayed

The Betrayed

06/02/2015 | Flixfilm

Se The Betrayed på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Amanda Gusack
Skuespillere: Melissa George, Oded Fehr, Christian Campbell, Alice Krige
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efter at have overlevet en frygtelig bilulykke kommer en ung kvinde til bevidsthed igen og opdager, at hun er taget til fange af en sindssyg, maskeret mand.

The Betrayed havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Betrayed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Betrayed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Betrayed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Betrayed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Betrayed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar