Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The BFG

01/12/2019 | Flixfilm

Se The BFG på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Mark Rylance, Ruby Barnhill, Penelope Wilton, Jemaine Clement
Spilletid: 117 min
Land: USA, India, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: En lille, forældreløs pige mødes med en venlig kæmpe, der burde spise hende, men som i stedet beskytter hende mod nogle modbydelige kæmper, der terroriserer dem begge.


Se The BFG på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The BFG (Den store venlige kæmpe) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The BFG (Den store venlige kæmpe) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The BFG:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The BFG (Den store venlige kæmpe) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The BFG stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar