Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The BFG

12/12/2021 | Flixfilm

The BFG på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Mark Rylance, Ruby Barnhill, Penelope Wilton
Spilletid: 117 min
Land: United Kingdom, India, United States
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En lille, forældreløs pige mødes med en venlig kæmpe, der burde spise hende, men som i stedet beskytter hende mod nogle modbydelige kæmper, der terroriserer dem begge.

The BFG (Den store venlige kæmpe) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The BFG på YouTube.Se The BFG på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The BFG (Den store venlige kæmpe) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The BFG stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The BFG, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The BFG (Den store venlige kæmpe) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar