Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bible

The Bible

30/09/2014 | Flixfilm

Se The Bible på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Drama, War
Instruktør: N/A
Skuespillere: Keith David, Robert Powell, Jake Canuso, Diogo Morgado
Spilletid: 440 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Denne miniserie er en genfortælling af bibelens guddommelige historie, som er tilpasset et moderne publikum.


Se The Bible på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Bible havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bible herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar