Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Bible

The Bible

30/09/2014 | Flixfilm

The Bible på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Drama, War
Instruktion: N/A
Skuespillere: Keith David, Robert Powell, Jake Canuso
Spilletid: 440 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne miniserie er en genfortælling af bibelens guddommelige historie, som er tilpasset et moderne publikum.Se The Bible på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Bible havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bible på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Bible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bible, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar