Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bible

The Bible

30/09/2014 | Flixfilm

Se The Bible på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Drama, War
Instruktion: N/A
Skuespillere: Keith David, Robert Powell, Jake Canuso
Spilletid: 440 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne miniserie er en genfortælling af bibelens guddommelige historie, som er tilpasset et moderne publikum.

The Bible havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Bible på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bible, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar