Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Day

The Big Day

07/04/2021 | Flixfilm

The Big Day på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Reality-TV, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Divya Singh, Daniel Bauer, Prerna Gupta
Spilletid: 1 min
Land: India
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Seks forlovede par gifter sig på særdeles spektakulær vis i dette utrolige kig på den milliardforretning, som Indiens bryllupsindustri er.Se The Big Day på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Big Day (Eksklusive indiske bryllupper) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Big Day på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Big Day (Eksklusive indiske bryllupper) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Day (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Big Day, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Big Day (Eksklusive indiske bryllupper) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar