Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Dream

The Big Dream

30/04/2022 | Flixfilm

The Big Dream på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Timo Joh. Mayer
Skuespillere: Otto Addo, Charles Akkonor, James Kwesi Appiah
Spilletid: 90 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: N/A

Handling: Denne dokumentar er inspireret af historien om den ghanesiske fodboldspiller Ibrahim Tanko og beskriver unge afrikanske talenters udfordringer i professionel sport.

The Big Dream havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Big Dream på YouTube.Se The Big Dream på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Big Dream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Dream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Big Dream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Big Dream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar