Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Big Family Cooking Showdown

03/11/2017 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Giorgio Locatelli, Rosemary Shrager
Spilletid: 59 min
Land: UK
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.1

Resumé: I denne serie kæmper familier med en passion for mad om at tilberede deres lækreste retter og blive kåret som Storbritanniens bedste hjemmekokke.


Se The Big Family Cooking Showdown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Big Family Cooking Showdown (Den store madlavningsdyst for familier) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Big Family Cooking Showdown (Den store madlavningsdyst for familier) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Big Family Cooking Showdown herunder:Fra premieredatoen (3. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Big Family Cooking Showdown (Den store madlavningsdyst for familier) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Big Family Cooking Showdown (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til The Big Family Cooking Showdown

  1. Iben Christensen - kl. 15:42, 08-11-2017:

    Hej
    Havde virkelig glædet mig, jeg nyder at se madlavningsprogrammer. Men det er kedeligt, og dommerne er om muligt endnu mere kedelige – helt uden charme og varme. Øv!

    Skriv kommentar