Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Family Cooking Showdown

The Big Family Cooking Showdown

22/02/2019 | Flixfilm

Se The Big Family Cooking Showdown på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Angellica Bell, Tommy Banks, Zoë Ball, Nadiya Hussain
Spilletid: 59 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: I denne serie kæmper familier med en passion for mad om at tilberede deres lækreste retter og blive kåret som Storbritanniens bedste hjemmekokke.


Se The Big Family Cooking Showdown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Big Family Cooking Showdown (Den store madlavningsdyst for familier) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Big Family Cooking Showdown (Den store madlavningsdyst for familier) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Big Family Cooking Showdown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Big Family Cooking Showdown (Den store madlavningsdyst for familier) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Family Cooking Showdown (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Big Family Cooking Showdown

  1. Iben Christensen - kl. 15:42, 08-11-2017:

    Hej
    Havde virkelig glædet mig, jeg nyder at se madlavningsprogrammer. Men det er kedeligt, og dommerne er om muligt endnu mere kedelige – helt uden charme og varme. Øv!

    Skriv kommentar