Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Family Cooking Showdown

The Big Family Cooking Showdown

22/02/2019 | Flixfilm

Se The Big Family Cooking Showdown på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Angellica Bell, Tommy Banks, Zoë Ball, Nadiya Hussain
Spilletid: 59 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I denne serie kæmper familier med en passion for mad om at tilberede deres lækreste retter og blive kåret som Storbritanniens bedste hjemmekokke.

The Big Family Cooking Showdown (Den store madlavningsdyst for familier) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Big Family Cooking Showdown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Big Family Cooking Showdown (Den store madlavningsdyst for familier) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Family Cooking Showdown (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Big Family Cooking Showdown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Big Family Cooking Showdown (Den store madlavningsdyst for familier) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Big Family Cooking Showdown

  1. Iben Christensen - kl. 15:42, 08-11-2017:

    Hej
    Havde virkelig glædet mig, jeg nyder at se madlavningsprogrammer. Men det er kedeligt, og dommerne er om muligt endnu mere kedelige – helt uden charme og varme. Øv!

    Skriv kommentar