Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Flower Fight

The Big Flower Fight

18/05/2020 | Flixfilm

Se The Big Flower Fight på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kristen Griffith-Vanderyacht
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Ti par florister, skulptører og havedesignere kæmper i en venskabelig blomsterkrig om, hvem der kan frembringe de største og vildeste haveskulpturer.


Se The Big Flower Fight på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Big Flower Fight (Den store blomsterdyst) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Big Flower Fight (Den store blomsterdyst) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Big Flower Fight:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Big Flower Fight (Den store blomsterdyst) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Flower Fight (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Big Flower Fight

  1. Bea - kl. 22:17, 27-05-2020:

    Kanon flotte blomster dekorationer undervejs.. Bør ses, om man er til blomster eller ej..

    Skriv kommentar