Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Hit

The Big Hit

01/05/2018 | Flixfilm

Se The Big Hit på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Action, Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Kirk Wong
Skuespillere: Mark Wahlberg, Lou Diamond Phillips, Christina Applegate, Avery Brooks
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Fire initiativrige lejemordere bortfører en rigmands datter, men de overser et par vigtige detaljer, som for eksempel at hun er deres chefs gudbarn.


Se The Big Hit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Big Hit havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Big Hit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Big Hit herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Big Hit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Hit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar