Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Job

The Big Job

04/11/2021 | Flixfilm

The Big Job på Netflix

Produktionsår: 1965
Genre: Comedy, Mystery
Instruktion: Gerald Thomas
Skuespillere: Sidney James, Sylvia Syms, Dick Emery
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efter at være blevet løsladt begiver tre bankrøvere sig hen til stedet, hvor de har skjult tyvekosterne – men opdager, at der er blevet opført en politistation på stedet.

The Big Job havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Big Job på YouTube.Se The Big Job på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Big Job ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Job stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Big Job, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Big Job er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar