Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Lebowski

The Big Lebowski

30/06/2020 | Flixfilm

Se The Big Lebowski på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Comedy, Crime, Sport
Instruktør: Joel Coen, Ethan Coen
Skuespillere: Jeff Bridges, John Goodman, Julianne Moore, Steve Buscemi
Spilletid: 117 min
Land: USA, UK
Sprog: English, German, Hebrew, Spanish
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Driverten Jeff "The Dude" Lebowski bliver rodet ind i et gigantisk rod af begivenheder, da han forveksles med en anden Lebowski.


Se The Big Lebowski på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Big Lebowski havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Big Lebowski ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Big Lebowski herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Big Lebowski er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Lebowski stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar