Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Big Nailed It Baking Challenge

The Big Nailed It Baking Challenge

04/08/2023 | Flixfilm

The Big Nailed It Baking Challenge på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Amirah Kassem, Nicole Byer, Jacques Torres
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Der er meget på spil i dette "At ramme plet"-spinoff, hvor 10 elendige bagere får tips fra professionelle coaches i kampen om en lækker pengepræmie.Se The Big Nailed It Baking Challenge på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Big Nailed It Baking Challenge (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Big Nailed It Baking Challenge på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Big Nailed It Baking Challenge (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Nailed It Baking Challenge (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Big Nailed It Baking Challenge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Big Nailed It Baking Challenge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar