Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Short

The Big Short

15/08/2021 | Flixfilm

The Big Short på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktion: Adam McKay
Skuespillere: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling
Spilletid: 130 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En gruppe snu opportunister tjener en formue på USA's økonomiske krise ved at udregne situationen på forhånd og spille mod bankerne.

The Big Short havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Big Short på YouTube.Se The Big Short på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Big Short ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Short stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Big Short, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Big Short er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Big Short

  1. Søren P - kl. 20:46, 21-05-2018:

    Er ikke at finde på Netflix mere.

Skriv kommentar