Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Short

The Big Short

27/09/2016 | Flixfilm

Se The Big Short på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Biography, Comedy, Drama, History
Instruktør: Adam McKay
Skuespillere: Ryan Gosling, Rudy Eisenzopf, Casey Groves, Charlie Talbert
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: En gruppe snu opportunister tjener en formue på USA's økonomiske krise ved at udregne situationen på forhånd og spille mod bankerne.


Se The Big Short på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Big Short havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Big Short ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Big Short herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Big Short er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Short stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Big Short

  1. Søren P - kl. 20:46, 21-05-2018:

    Er ikke at finde på Netflix mere.

    Skriv kommentar