Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Show Show

The Big Show Show

09/12/2020 | Flixfilm

Se The Big Show Show på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paul Wight, Allison Munn, Reylynn Caster, Lily Brooks O'Briant
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Den tidligere WWE-bryder The Big Show har forladt ringen og er klar til en endnu større udfordring – at opfostre sine tre døtre sammen med sin kone i Florida.

The Big Show Show (Sæson 1) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Big Show Show på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Big Show Show (Sæson 1) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Show Show (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Big Show Show, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Big Show Show (Sæson 1) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar