Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Sick

The Big Sick

01/06/2019 | Flixfilm

The Big Sick på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Michael Showalter
Skuespillere: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English, Urdu
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Det slår gnister mellem en komiker og en studerende, men forventningerne hos hans muslimske familie ødelægger deres forhold. Da hun bliver syg, må han stå fast.

The Big Sick havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Big Sick på YouTube.Se The Big Sick på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Big Sick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Sick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Big Sick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Big Sick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar