Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Sick

The Big Sick

01/06/2019 | Flixfilm

Se The Big Sick på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Michael Showalter
Skuespillere: Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English, Urdu
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Det slår gnister mellem en komiker og en studerende, men forventningerne hos hans muslimske familie ødelægger deres forhold. Da hun bliver syg, må han stå fast.


Se The Big Sick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Big Sick havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Big Sick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Big Sick herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Big Sick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Sick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar