Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Sleep

The Big Sleep

01/02/2017 | Flixfilm

Se The Big Sleep på Netflix

Indspilningsår: 1946
Genre: Crime, Film-Noir, Mystery, Thriller
Instruktør: Howard Hawks
Skuespillere: Humphrey Bogart, Lauren Bacall, John Ridgely, Martha Vickers
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Knitrende dialog og den perfekte sammensætning af Humphrey Bogart og Lauren Bacall gør denne filmatisering af Raymond Chandlers roman til en tidløs klassiker.


Se The Big Sleep på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Big Sleep havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Big Sleep ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Big Sleep herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Big Sleep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Sleep stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar