Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Sleep

The Big Sleep

01/02/2017 | Flixfilm

The Big Sleep på Netflix

Produktionsår: 1946
Genre: Crime, Film-Noir, Mystery
Instruktion: Howard Hawks
Skuespillere: Humphrey Bogart, Lauren Bacall, John Ridgely
Spilletid: 114 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Knitrende dialog og den perfekte sammensætning af Humphrey Bogart og Lauren Bacall gør denne filmatisering af Raymond Chandlers roman til en tidløs klassiker.

The Big Sleep havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Big Sleep på YouTube.Se The Big Sleep på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Big Sleep ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Sleep stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Big Sleep, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Big Sleep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar