Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Sleep

The Big Sleep

01/02/2017 | Ingen kommentarer

Se The Big Sleep på Netflix

Indspilningsår: 1946
Genre: Crime, Film-Noir, Mystery, Thriller
Instruktør: Howard Hawks
Skuespillere: Humphrey Bogart, Lauren Bacall, John Ridgely, Martha Vickers
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Resumé: Knitrende dialog og den perfekte sammensætning af Humphrey Bogart og Lauren Bacall gør denne filmatisering af Raymond Chandlers roman til en tidløs klassiker.


Se The Big Sleep på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Big Sleep havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Big Sleep ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Big Sleep herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Big Sleep er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Sleep stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar