Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Wedding

The Big Wedding

01/11/2016 | Flixfilm

Se The Big Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Justin Zackham
Skuespillere: Robert De Niro, Katherine Heigl, Diane Keaton, Amanda Seyfried
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish, Chinese, Latin
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Et længe fraskilt par simulerer et mangeårigt lykkeligt ægteskab for at behage en særlig gæst ved deres søns bryllup: hans biologiske mor.


Se The Big Wedding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Big Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Big Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Big Wedding herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Big Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar