Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Big Year

The Big Year

26/10/2017 | Flixfilm

Se The Big Year på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: David Frankel
Skuespillere: John Cleese, Jack Black, Zahf Paroo, Stacey Scowley
Spilletid: 100 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Tre konkurrerende fuglekiggere sværger, at de vil vinde en konkurrence om, hvem der kan finde og notere flest fuglearter.

The Big Year havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Big Year på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Big Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Big Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Big Year, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Big Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Big Year

  1. Niels - kl. 21:27, 30-10-2017:

    Så vidt jeg kan se, er der fejl i infoen: John Cleese ser ikke ud til at være med, men derimod Steve Martin…??

  2. Flixfilm - kl. 21:32, 30-10-2017:

    Hej Niels,

    Det er ganske rigtigt at John Cleese er med – dog som fortæller. Hans navn står først på IMDB.

    Skriv kommentar