Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Billion Dollar Code

The Billion Dollar Code

07/10/2021 | Flixfilm

The Billion Dollar Code på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Leonard Scheicher, Marius Ahrendt, Mark Waschke
Spilletid: N/A
Land: Germany
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: I Berlin i midt 90'erne opfinder en kunstner og en hacker en ny måde at se verden på. År senere mødes de igen for at sagsøge Google for brud på patentrettighederne.

The Billion Dollar Code (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Billion Dollar Code på YouTube.Se The Billion Dollar Code på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Billion Dollar Code (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Billion Dollar Code (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Billion Dollar Code, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Billion Dollar Code er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar