Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Binding

The Binding

02/10/2020 | Flixfilm

The Binding på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktion: Domenico de Feudis
Skuespillere: Riccardo Scamarcio, Mía Maestro, Giulia Patrignani
Spilletid: 93 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Da en kvinde besøger sin forlovedes mor i det sydlige Italien, må hun kæmpe mod en mystisk og ond forbandelse, der er fast besluttet på at tage hendes datter.

The Binding (Båndet) havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Binding på YouTube.Se The Binding på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Binding (Båndet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Binding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Binding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Binding (Båndet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar