Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Binding

The Binding

02/10/2020 | Flixfilm

Se The Binding på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Domenico Emanuele de Feudis
Skuespillere: Riccardo Scamarcio, Mía Maestro, Giulia Patrignani, Mariella Lo Sardo
Spilletid: 93 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Da en kvinde besøger sin forlovedes mor i det sydlige Italien, må hun kæmpe mod en mystisk og ond forbandelse, der er fast besluttet på at tage hendes datter.Se The Binding på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Binding (Båndet) havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Binding (Båndet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Binding:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Binding (Båndet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Binding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar