Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bird Can’t Fly

The Bird Can’t Fly

27/06/2022 | Flixfilm

The Bird Can’t Fly på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En sydafrikansk kok vender tilbage til sin hjemby for at deltage i begravelsen af sin datter og finder ud af, at hun har et barnebarn, hun ikke kendte til.

The Bird Can’t Fly havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bird Can’t Fly på YouTube.Se The Bird Can’t Fly på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Bird Can’t Fly ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bird Can’t Fly stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bird Can’t Fly, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bird Can’t Fly er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar