Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Birth of Saké

The Birth of Saké

01/04/2016 | Flixfilm

Se The Birth of Saké på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne film giver et sjældent indblik i håndværkernes liv på Yoshida-bryggeriet, hvor hengivenhed og evner forenes i den ældgamle kunstform at brygge saké.


Se The Birth of Saké på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Birth of Saké havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Birth of Saké ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Birth of Saké herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Birth of Saké er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Birth of Saké stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar