Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Birth of Saké

The Birth of Saké

01/04/2016 | Ingen kommentarer

Se The Birth of Saké på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Denne film giver et sjældent indblik i håndværkernes liv på Yoshida-bryggeriet, hvor hengivenhed og evner forenes i den ældgamle kunstform at brygge saké.


Se The Birth of Saké på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Birth of Saké havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Birth of Saké ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Birth of Saké herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Birth of Saké er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Birth of Saké stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar