Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bittersweet

The Bittersweet

01/11/2017 | Flixfilm

Se The Bittersweet på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action
Instruktør: D. Ho
Skuespillere: Min-Ho Lee, Xuan Zhu
Spilletid: 98 min
Land: China
Sprog: Mandarin, Portuguese, Spanish, French, German
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Mens en morder er på jagt, nærer en urolig ung kurér mistanke om, at en læge muligvis er den forsvundne søster, som han ikke har set siden barndommen.


Se The Bittersweet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Bittersweet havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bittersweet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bittersweet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bittersweet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bittersweet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar