Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bittersweet

The Bittersweet

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Se The Bittersweet på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action
Instruktør: D. Ho
Skuespillere: Min-Ho Lee, Xuan Zhu
Spilletid: 98 min
Land: China
Sprog: Mandarin, Portuguese, Spanish, French, German
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Mens en morder er på jagt, nærer en urolig ung kurér mistanke om, at en læge muligvis er den forsvundne søster, som han ikke har set siden barndommen.


Se The Bittersweet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Bittersweet havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bittersweet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bittersweet herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bittersweet er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bittersweet stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar