Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Black Godfather

The Black Godfather

07/06/2019 | Flixfilm

The Black Godfather på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Reginald Hudlin
Skuespillere: Clarence Avant, Hank Aaron, Gwen Adolph
Spilletid: 118 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Denne dokumentar følger Clarence Avants liv som den ultimative mentor og mirakelmager i kulisserne for amerikansk musik, film, tv og politik.Se The Black Godfather på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Black Godfather havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Black Godfather på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Black Godfather ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Black Godfather stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Black Godfather, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Black Godfather er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar