Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Black Hole

The Black Hole

15/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Black Hole på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Gary Nelson
Skuespillere: Maximilian Schell, Anthony Perkins, Robert Forster, Joseph Bottoms
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: I dette sci-fi-eventyr opdager rumrejsende et sort hul og inde i det et rumfartøj med en videnskabsmand, som mener, at dets energi kan udvindes.


Se The Black Hole på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Black Hole (Det sorte hul) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Black Hole (Det sorte hul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Black Hole herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Black Hole (Det sorte hul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Black Hole stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar