Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Black Hole

The Black Hole

15/09/2018 | Flixfilm

Se The Black Hole på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Action, Sci-Fi
Instruktør: Gary Nelson
Skuespillere: Maximilian Schell, Anthony Perkins, Robert Forster, Joseph Bottoms
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I dette sci-fi-eventyr opdager rumrejsende et sort hul og inde i det et rumfartøj med en videnskabsmand, som mener, at dets energi kan udvindes.

The Black Hole (Det sorte hul) havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Black Hole på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Black Hole (Det sorte hul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Black Hole stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Black Hole, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Black Hole (Det sorte hul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar