Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Black Panthers: Vanguard of the Revolution

The Black Panthers: Vanguard of the Revolution

02/05/2017 | Flixfilm

The Black Panthers: Vanguard of the Revolution på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, History
Instruktion: Stanley Nelson
Skuespillere: Blair Anderson, Omar Barbour, Julian Bond
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Politimeddelere, journalister, sympatisører og modstandere bidrager til dette dokumentariske blik på det kontroversielle politiske parti De Sorte Panteres historie.

The Black Panthers: Vanguard of the Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Black Panthers: Vanguard of the Revolution på YouTube.Se The Black Panthers: Vanguard of the Revolution på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Black Panthers: Vanguard of the Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Black Panthers: Vanguard of the Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Black Panthers: Vanguard of the Revolution, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Black Panthers: Vanguard of the Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar