Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Black Panthers: Vanguard of the Revolution

The Black Panthers: Vanguard of the Revolution

02/05/2017 | Flixfilm

Se The Black Panthers: Vanguard of the Revolution på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, History
Instruktør: Stanley Nelson
Skuespillere: Blair Anderson, Omar Barbour, Julian Bond, Elaine Brown
Spilletid: 115 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Politimeddelere, journalister, sympatisører og modstandere bidrager til dette dokumentariske blik på det kontroversielle politiske parti De Sorte Panteres historie.


Se The Black Panthers: Vanguard of the Revolution på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Black Panthers: Vanguard of the Revolution havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Black Panthers: Vanguard of the Revolution ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Black Panthers: Vanguard of the Revolution herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Black Panthers: Vanguard of the Revolution er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Black Panthers: Vanguard of the Revolution stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar