Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Black Room

The Black Room

07/08/2017 | Flixfilm

Se The Black Room på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et pars nye drømmehjem bliver til et mareridt, da de opdager, at der bor en ond og begærlig ånd i kælderen.


Se The Black Room på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Black Room havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Black Room ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Black Room herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Black Room er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Black Room stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar