Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Black Saint

The Black Saint

22/10/2022 | Flixfilm

The Black Saint på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentarfilm følger to congolesiske flygtninge, som bosatte sig i en siciliansk kystby, der afholder en årlig fest for San Calogero, den sorte helgen.

The Black Saint havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Black Saint på YouTube.Se The Black Saint på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Black Saint ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Black Saint stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Black Saint, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Black Saint er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar