Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Blacklist’ sæson 6 snart på Netflix Danmark

‘The Blacklist’ sæson 6 snart på Netflix Danmark

21/12/2019 | Flixfilm

blacklist sæson 6 danmark netflixNetflix Danmark er klar med premieredatoen på sjette sæson af krimiserien ‘The Blacklist’, om verdens mest efterlyste forbryder, Raymond Reddington, der melder af ukendte årsager sig selv til FBI og tilbyder at sladre om alle dem, han har arbejdet sammen med.

‘The Blacklist’ sæson 6 har premiere på streamingtjenesten den 4. januar 2020.

Det oplyser Netflix til Flixfilm.dk.

Alle 22 afsnit i sæsonen kan streames med det samme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix havde senest premiere på femte sæson i september 2018 og der er sikkert mange fans som har ventet med længsel på en ny sæson, der således endelig kommer på Netflix efter 16 måneder.

James Spader har rollen som Raymond Reddington, som afhopperen, der vælger at samarbejde med FBI om at fange nogle af verdens mest eftersøgte forbrydere. Det er dog ikke uden problemer for hverken Raymond eller FBI.

LÆS OGSÅ   'Dahmer'-succes afføder to nye 'Monster'-serier

Sjette sæson bygger videre på den nervepirrende historie, som blev afsløret i femte sæson, hvor tingene viser sig ikke at være i nærheden af hvad det har udgivet sig for.

Der findes også en syvende sæson af ‘The Blacklist’, som netop har været vist på amerikansk tv. Denne får formentlig premiere på Netflix i løbet af 2020. Der er dog endnu ingen oplysninger om serien vil fortsætte med en sæson 8.

Se ‘The Blacklist‘ på Netflix Danmark. De nye afsnit er klar fra den 4. januar.Skriv kommentar