Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Blacklist’ sæson 8 på Netflix i næste måned

‘The Blacklist’ sæson 8 på Netflix i næste måned

19/10/2021 | Flixfilm

blacklist saeson 8 danmark

Netflix har netop meddelt, at der lander nye afsnit af den amerikanske krimiserie ‘The Blacklist’ på Netflix Danmark den 14. november.

Der er tale om ottende sæson, som er på i alt 22 episoder. Alle afsnit kan streames med det samme.

Premieren falder næsten et år efter at sæsonen havde premiere på amerikanske tv, og at syvende sæson fik premiere på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thrilleren ‘The Blacklist’ handler om verdens mest efterlyste forbryder, Raymond Reddington, der af ukendte årsager melder sig selv til FBI og tilbyder at sladre om alle dem, han har arbejdet sammen med.

I sæson 8 indleder Reddington en efterforskning på Roanoke – en legendarisk kriminel og “blacklister” – mens han atter har ryggen mod muren og står overfor sin værste fjende nogensinde.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 10 – 2023)

I hovedrollen som afhopperen Raymond Reddington ses James Spader, der vælger at samarbejde med FBI om at fange nogle af verdens mest eftersøgte forbrydere.

Foruden ovenstående medvirker Megan Boone, Diego Klattenhoff, Ryan Eggold og Harry Lennix.

Det har været usikkert om de nyeste episoder af ‘The Blacklist’ ville dukke op på Netflix, da produktionsselskabet NBC i mellemtiden har lanceret deres egen streamingtjenesten Peacock, men det lader øjensynligt til at Netflix fortsat har rettighederne til serien med den kommende sæson i mente.

Se ‘The Blacklist‘ på Netflix Danmark. Sæson 8 kan ses fra den 14. november.Skriv kommentar