Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Blair Witch Project

The Blair Witch Project

15/12/2013 | Flixfilm

Se The Blair Witch Project på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Daniel Myrick, Eduardo Sánchez
Skuespillere: Heather Donahue, Joshua Leonard, Michael C. Williams, Bob Griffin
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Tre filmstuderende tager i skoven for at lave en dokumentar om en heks, der ifølge overleveringen har begået en række mord, der går 200 år tilbage.


Se The Blair Witch Project på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Blair Witch Project havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Blair Witch Project ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Blair Witch Project herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Blair Witch Project er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Blair Witch Project stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar