Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Blazing Sun

The Blazing Sun

18/06/2020 | Flixfilm

Se The Blazing Sun på Netflix

Indspilningsår: 1954
Genre: Crime, Drama, Romance
Instruktør: Youssef Chahine
Skuespillere: Faten Hamamah, Omar Sharif, Zaki Rustum, Farid Shawqi
Spilletid: 105 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Konkurrencen mellem sukkerrørsproducenter bliver livsfarlig, da en grådig jordejer konspirerer mod en agronom, der falder for hans datter.

The Blazing Sun havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Blazing Sun på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Blazing Sun ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Blazing Sun stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Blazing Sun, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Blazing Sun er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar