Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bleeding Edge

The Bleeding Edge

27/07/2018 | Flixfilm

Se The Bleeding Edge på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Kirby Dick
Skuespillere: Robert Bridges, Angie Firmalino, Rita Redberg, Stephen Tower
Spilletid: 99 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Dette øjenåbnende kig på den voksende industri for medicinaludstyr afslører, hvordan presset for innovation kan føre til ødelæggende konsekvenser for patienterne.


Se The Bleeding Edge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Bleeding Edge (Medicinsk magtmisbrug) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bleeding Edge (Medicinsk magtmisbrug) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bleeding Edge herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bleeding Edge (Medicinsk magtmisbrug) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bleeding Edge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar