Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Bleeding Edge

27/07/2018 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Leon Lee
Skuespillere: Alex Duncan, Jay Clift, Curtis Lum, Barbara Beall
Spilletid: 90 min
Land: Canada, China
Sprog: English, Mandarin
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: Dette øjenåbnende kig på den voksende industri for medicinaludstyr afslører, hvordan presset for innovation kan føre til ødelæggende konsekvenser for patienterne.


Se The Bleeding Edge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Bleeding Edge (Medicinsk magtmisbrug) havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bleeding Edge (Medicinsk magtmisbrug) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bleeding Edge herunder:Fra premieredatoen (27. juli, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Bleeding Edge (Medicinsk magtmisbrug) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Bleeding Edge stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar