Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bletchley Circle: San Francisco

The Bletchley Circle: San Francisco

08/09/2019 | Flixfilm

Se The Bletchley Circle: San Francisco på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Crystal Balint, Rachael Stirling, Chanelle Peloso, Julie Graham
Spilletid: 45 min
Land: UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: To højt kvalificerede kryptografer fra Storbritannien slår sig sammen med to amerikanske modparter, og sammen efterforsker de en række mord ved at bryde koder.


Se The Bletchley Circle: San Francisco på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Bletchley Circle: San Francisco (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bletchley Circle: San Francisco (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bletchley Circle: San Francisco herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bletchley Circle: San Francisco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bletchley Circle: San Francisco (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar