Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bletchley Circle

The Bletchley Circle

31/12/2014 | Flixfilm

The Bletchley Circle på Netflix

Produktionsår: 2012–2014
Genre: Crime, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rachael Stirling, Julie Graham, Sophie Rundle
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Fire almindelige kvinder med en ualmindelig flair for kodebrydning og med lynende intelligens er i fokus i denne mordgåde.

The Bletchley Circle havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bletchley Circle på YouTube.Se The Bletchley Circle på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Bletchley Circle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bletchley Circle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bletchley Circle, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bletchley Circle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar