Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bletchley Circle

The Bletchley Circle

31/12/2014 | Flixfilm

Se The Bletchley Circle på Netflix

Indspilningsår: 2012–2014
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rachael Stirling, Julie Graham, Sophie Rundle, Anna Maxwell Martin
Spilletid: 45 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Fire almindelige kvinder med en ualmindelig flair for kodebrydning og med lynende intelligens er i fokus i denne mordgåde.


Se The Bletchley Circle på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Bletchley Circle havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Bletchley Circle ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Bletchley Circle herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Bletchley Circle er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bletchley Circle stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar