Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Blind Christ

The Blind Christ

01/08/2017 | Flixfilm

Se The Blind Christ på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama
Instruktør: Christopher Murray
Skuespillere: Michael Silva, Pedro Godoy, Ana María Henríquez, Bastián Insotroza
Spilletid: 85 min
Land: Chile, France
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En mand, der efter sigende fik en guddommelig åbenbaring som barn, går gennem Chiles ørken, for at lave et mirakel for en ven, der er kommet til skade i en fjern by.


Se The Blind Christ på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Blind Christ havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Blind Christ ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Blind Christ herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Blind Christ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Blind Christ stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar