Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Blind Side

The Blind Side

29/04/2018 | Flixfilm

The Blind Side på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktion: John Lee Hancock
Skuespillere: Quinton Aaron, Sandra Bullock, Tim McGraw
Spilletid: 129 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En sand historie om et velhavende par, der tager en hjemløs teenager til sig og hjælper ham med at udvikle sig til en fantastisk amerikansk fodboldspiller.

The Blind Side havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Blind Side på YouTube.Se The Blind Side på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Blind Side ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Blind Side stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Blind Side, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Blind Side er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar