Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Blind Side

The Blind Side

29/04/2018 | Flixfilm

Se The Blind Side på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Biography, Drama, Sport
Instruktør: John Lee Hancock
Skuespillere: Sandra Bullock, Tim McGraw, Quinton Aaron, Jae Head
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En sand historie om et velhavende par, der tager en hjemløs teenager til sig og hjælper ham med at udvikle sig til en fantastisk amerikansk fodboldspiller.


Se The Blind Side på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Blind Side havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Blind Side ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Blind Side:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Blind Side er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Blind Side stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar