Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bling Lagosians

The Bling Lagosians

13/10/2019 | Flixfilm

The Bling Lagosians på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Bolanle Austen-Peters
Skuespillere: Gbenga Titiloye, Elvina Ibru, Osas Ighodaro
Spilletid: 97 min
Land: Nigeria
Sprog: Yoruba, Ibo, English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Familiens kvindelige overhoved er stålsat på at holde en overdådig 51-års fødselsdag, som truer med at afsløre familiens gæld og sætte både forretning og arv over styr.

The Bling Lagosians havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bling Lagosians på YouTube.Se The Bling Lagosians på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Bling Lagosians ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bling Lagosians stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bling Lagosians, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bling Lagosians er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar