Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Bling Ring

The Bling Ring

01/08/2016 | Flixfilm

The Bling Ring på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Sofia Coppola
Skuespillere: Katie Chang, Israel Broussard, Emma Watson
Spilletid: 90 min
Land: United States, United Kingdom, France, Germany, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Denne komiske thriller fortæller historien om en gruppe teenagere, der bruger de sociale medier til at planlægge indbrud i stjernernes hjem i Hollywood.

The Bling Ring havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Bling Ring på YouTube.Se The Bling Ring på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Bling Ring ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Bling Ring stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Bling Ring, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Bling Ring er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar